Termometr elektroniczny DT-2 z czujką zanurzeniową - HACCP - świadectwo wzorcowania

Termometry » elektroniczne|Termometry » spożywcze - gastronomiczne

Cena:240.00
Netto:195.12(Vat 23%)

TERMOMETR ELEKTRONICZNY DT-2 z czujką zanurzeniową

Przeznaczony jest do pomiaru temperatury w pomieszczeniach takich jak magazyny, chłodnie, lodówki itp.

Termometr DT-2 przeznaczony jest do stosowania w przemyśle spożywczym i farmaceutycznym do kontroli i pomiaru temperatur w zakresie od -50°C do 270°C.

Termometr posiada dwa przyciski
ON/OFF - włącz/wyłącz
oraz drugi który posiada funkcje:
MAX pokazuje maksymalną temperaturę
MIN pokazuje minimalną temperaturę.

Funkcje:

  • miernik temperatury
  • pomiar temperatury w °C
  • pomiar (zmiana na wyświetlaczu) dokonywany jest co 15 sekund
  • rozdzielczość wskazań 0,01 °C
  • dostęp do wartości maksymalnej i minimalnej
  • sygnalizacja niskiego stanu baterii

 Standardowe wykonanie - przewód silikonowy (wytrzymałość termiczna przewodu +180°).

DANE TECHNICZNE

zakres mierzonych temperatur -50°C do 270°C
zakres temperatur pracy -30°C do 40°C
rozdzielczość wskazań 0,01°C
dokładność pomiaru -/+0,1°C
zasilanie 1/2xAA (Bateria Litowa)
wyświetlacz LCD 3 1/2 cyfry
wymiary obudowy 45x100x19 mm
stopień ochrony obudowy IP66
wymiary sondy ST05 4x60 mm
długość przewodu sondy Lp=1 m
   
materiał osłony czujnika stal kwasoodporna 1H18N9T

Termometr produkcji polskiej.

Termometr wyposażony jest w świadectwo wzorcowania wystawione przez Producenta.
Wyrób posiada dopuszczenie do kontaktu z żywnością (PZH)

 Termometr elektroniczny DT-2 (-50/+270°C) czujka ok 60mm, dokł.0,1°C HACCP świadectwo wzorcowania